Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Πωλείται θέση στάθμευσης σε τιμή ευκαιρίας

'Ακουσα, Είδα, Διάβασα και 'Εγραψα: Η λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης στην Αθήνα έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί, πλέον, κοινωνικό-οικονομικό κριτήριο, αφού όσοι διαθέτουν ιδιόκτητη θέση στάθμευσης, θεωρούνται προνομιούχοι. Μια θέση πάρκινγκ κοστίζει όσο μια μικρή γκαρσονιέρα... Η τιμή των θέσεων στάθμευσης στο Κολωνάκι φθάνει πλέον έως και στα 60.000 ευρώ...



Λοιπόν, λεβέντες, διαθέτω μία θέση στάθμευσης εμβαδού 16 τ.μ., εσωτερική, κλειστή, στρωμένη στο πάτωμα με μάρμαρο, με εντοιχισμένο ξύλινο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, με παροχή ρεύματος -για τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας- και φωτισμό, σε κατάλληλη θέση στην πυλωτή ώστε να μη χρειάζεστε μανούβρες για την είσοδο-έξοδο, με μία και μοναδική κεντρική πύλη στην πυλωτή ή οποία κλείνει με μεταλλική πόρτα και κλειδώνει.

Σας την παρέχω -μεταβιβάζω-με 30.000 ευρώ, μόνον. Τα έξοδα μεταβίβασης δικά μου. Τηλεφωνείστε μου στο 69702569. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι βρίσκεται στη ...Λάρισα. Σκεφτείτε το καλά. Η περίπτωση είναι συμφέρουσα!

2 σχόλια:

nickpet είπε...

...Δυστυχώς, αν και κάτοικος Λάρισας, θα πρέπει να ρωτήσω: "σε ποιά περιοχή της πόλης διατίθεται το συγκεκριμένο πάρκινγκ; Αν είμαι τυχερός και με βολεύει... Θα μου κάνεις και καλύτερη τιμή;" Διότι έτσι όπως καταντήσαμε την πόλη μας, δύσκολα βλέπεις άδειους δρόμους, άδειους πεζόδρομους, "ακαβαλίκευτα" από τροχοφόρα πεζοδρόμια. Βλέπεις πια στο κάθε αυτοκίνητο να βρίσκεται ένα, άντε το πολύ δύο άτομα. Και το κακό ξεκινά από τους "άρχοντες" και τις "Αρχές" της πόλης: Γιατί να φτιάξει΄ο Δήμος Λαρισαίων το πάρκινγκ στην Πλατεία Λαού (ή όπως αλλιώς τη λένε), όταν θα πρέπει να διασχίσω τη μισή πόλη μέχρι να φτάσω εκεί; Σπάνια πλέον βλέπεις υπηρεσιακά αυτοκίνητα νόμιμα σταθμευμένα, με τη μόνιμη δικαιολογία ότι "εκτελούν υπηρεσιακούς σκοπούς", έστω και αν ο συμπαθής αστυφύλακας παρκάρει παράνομα το πέριπολικό στον πεζόδρομο (με αλάρμ αναμμένα βέβαια) και κατεβαίνει για λιγάκι στην τράπεζα για προσωπική ανάληψη χρημάτων. Τι κια αν η οδός Παπαναστασίου μπροστά από την Αστυνομία είναι κάθε μέρα "φίσκα"; Αυτό δεν εμποδίζει κανένα "όργανο" να παρκάρει φαρδιά πλατιά το περιπολικό του στο δρόμο, καταλαμβάνοντας τη μια λωρίδα από τις δύο. Επίσης, δοκιμάστε να περάσετε από το πεζοδρόμιο απέναντι από την Αστυνομία με παιδικό καροτσάκι: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Είναι τόσα τα αστυνομικά οχήματα παρκαρισμένα που είναι υποχρεωτικό να περάσεις το δύστυχο μωρό κάτω από το δρόμο, δίπλα ακριβώς από τις εξατμίσεις των λεωφορείων που περνούν. Θα μπορούσα να αναφέρω χίλιες δυό περιπτώσεις τις οποίες με πολύ λίγη προσοχή, κυρίως από εμάς τους ίδιους, θα μπορούσαμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.

phlou...flis είπε...

Τα είπες, τα έγραψες όλα. Αυτά ισχύουν ΑΠΟΛΥΤΑ και χειρότερα! Και μιας και είμαστε συμπολίτες, κάτι θα γίνει με την τελική τιμή!
Την καλησπέρα μου

ΥΓ. ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://larsalactarsa.blogspot.com/

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...