Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Ο Αυτιάς κι εμείς οι ηλίθιοι

Διάβασα, Είδα, 'Ακουσα, 'Εφριξα και 'Εγραψα: ηλεκτρονική εφημερίδα Madata.gr
Μήλον της Έριδος για τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ -για να πολιτευτεί- έχει γίνει, ποιος νομίζετε; Δε θα το πιστέψετε· ο Γιώργος Αυτιάς. Οργιάζουν οι φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής ή ευρωβουλευτής. Η τηλε-δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς. Η δήλωση του κ. Ρουσόπουλου ότι θα στραφεί με μήνυση και αγωγή κατά του Alpha και κατά τριών δημοσιογράφων, έχει προκαλέσει σάλο. Όλοι δήλωσαν ότι θα παραστούν ως μάρτυρες υπέρ του Γιώργου Αυτιά εάν ποτέ γίνει αυτή η δίκη. Κορυφαίος δε υπουργός συμπλήρωσε: «Τα 'βαλε ο Θόδωρος μ’ έναν άνθρωπο που μπορεί να μας φέρει 300.000 σταυρούς στη Β' Αθηνών;».
Κι εγώ λέω: Τόσο χαζοί και ηλίθιοι ήμαστε για να θέλουμε τον Αυτιά στη Βουλή; Καλά τα κόμματα τη δουλειά τους κάνουν, τις ψήφους του ζητάνε; Εμείς όμως τι κάνουμε; Θα μου πείτε, κι οι άλλοι 300 καλύτεροι …αυτιάδες είναι από τον αυθεντικό Αυτιά; Μπα, δεν το νομίζω. Ένα είναι σίγουρο, πως μάλλον είμαστε ηλίθιοι γιατί όποτε και αν αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα, εμείς οι ηλίθιοι θα του κάνουμε την ..τιμή να τον εκλέξουμε.

5 σχόλια:

nickpet είπε...

...και ποιός νομίζεις ότι θα σου δώσει τη σύνταξη ΡΕ; Ο Υπουργός;; Ο Αφτιάς μόνο! Τον βλέπω μπροστά μου σε μεγαλοπρεπέστατη ομιλία στο Περιστέρι μπροστά σε 20.000 γερόντια, να τους μοιράζει γιαουρτάκια και μασέλες!!

lakis είπε...

Είναι γνωστόν ότι η πολιτική είναι για τα φυτά, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε! Νύχτα καλή

Ανώνυμος είπε...

καλά ... καλά ας είναι μόνο στη Β' Αθηνών!!!
μαζί με τα άλλα αστεράκια...
και τα φο μπιζού

habilis είπε...

Mε το σπαθί του ο Νίκος Ξανθόπουλος της δημοσιογραφίας και στή Βουλή.
Τόσα και τόσα βούρλα έχουμε στείλει...

phlou...flis είπε...

@nickpet & @λάκης: Αυτιάς αυτός, φιακάδες εμείς


@καπιταλιστικό κουμούνι: λες;

@habilis: δίκιο έχεις

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...