Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Μια ψύχραιμη ματιά στις φωτογραφίες

...Για την αποκατάσταση της αλήθειας ή τι βλέπω πίσω από τις φωτογραφίες! Προσπάθησα να τους δώσω τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση, πριν της αναρτήσω, για να μπορέσετε κι εσείς να δείτε αυτό που εγώ είδα!

Στην 1η φωτογραφία, βλέπετε μια ...οφθαλμαπάτη: τον αστυνομικό -ή ΜΑΤατζή ή ειδικό φρουρό ή μπάτσο-γουρ.... ή τι άλλο-, με το προτεταμένο χέρι και το πιστόλι του, που φαίνεται να σημαδεύει τους διαδηλωτές. Με μια προσεκτικότερη και ψύχραιμη ματιά, ο εν λόγω σημαδεύει απειλώντας τον συνάδελφό του που, αγενέστατα, δείχνει με το δάκτυλό του προτεταμένο κάποιον από τους διαδηλωτές.

(Για την ακρίβεια, η άποψη αυτή είναι ...κλεμένη από άλλα μπλογκς)


Στη 2η φωτογραφία επίσης βλέπετε μια δεύτερη οφθαλμαπάτη: το νεαρό διαδηλωτή με την πέτρα στο χέρι, έτοιμο να την εκσφενδονίσει στους αστυνομικούς -ή σε τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας ή βιτρίνα καταστήματος ή όπου αλλου. Με μια πολύ πιο προσεκτική ματιά, ο εν λόγω ετοιμάζεται να την εκσφενδονίσει στον κουκουλοφόρο μπροστά του, ο οποίος λίγες στιγμές πριν εκσφενδόνισε τη δική του πέτρα προς τους αστυνομικούς ...


Η 3η φωτογραφία, θα μπορούσε να είχε τίτλο: Ο ένας Αλέξης έφυγε, με επιλογή των ειδικών φρουρών. Ο άλλος Αλέξης έρχεται, με επιλογή και πάλι των ειδικών φρουρών, και είναι του Α. Πετρουλάκη, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.



Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας και επιβεβαίωση των δηλώσεων τους κου ...ΓιαΛόγουςΕυθιξίας και του άλλου κου, του (τηλε)Συνηγόρου ή (κατά δήλωσήν του) Μοντελλοπνίχτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...