Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Από τον Homo-Μallιarus στον Homo-Falakrus

homo-malliarus ενδιάμεση κατάσταση homo-falakrus

Η εξέλιξη της ...τρίχας στο ανθρώπινο είδος

Αν δεχτούμε ότι προ-προ-πρόγονος μας ήταν ο πιθηκάνθρωπος, τότε οι φαλακροί άνθρωποι είναι το πιο εξελιγμένο είδος στον πλανήτη μας. Για να καταλάβετε το γιατί, διαβάστε τον παρακάτω συλλογισμό:
Ο Αυστραλοπίθηκος, ο οποίος θεωρείται ο πρόγονος του ανθρώπου, ήταν τριχωτός, μαλλιαρός σε όλο του το κορμί. Ήταν η πρώτη μορφή ανθρώπου. Η πιο εξελιγμένη μορφή του ανθρώπου είναι οι εξωγήινοι. Απ’ ότι βλέπουμε σε σχετικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, οι εξωγήινοι είναι χωρίς μαλλιά, χωρίς τρίχες στο κορμί τους. Έτσι οδηγούμαστε από την πλέον υπανάπτυκτη μορφή του ανθρωπίνου γένους, τον μαλλιαρό πιθηκάνθρωπο (Homo-Μalliarus), στην πιο εξελιγμένη μορφή, τον φαλακρό άνθρωπο (Homo-Falakrus). 'Εχει δε τόση μεγάλη ανταπόκριση στους υπόλοιπους ανθρώπους η επιτυχής διαπίστωση αυτή, ώστε οι επιστήμονες, χρόνια τώρα προσπαθούν να ανακαλύψουν το γονίδιο της φαλάκρας για να το αποκτήσουν και οι homo-malliarous.
Και μη μου μιλήσετε για το ατίθασσο μαλλί του Einstein. Πάντα ο κανόνας έχει και τις αδύνατες και σκοτεινές του ...εξαιρέσεις.

'Ενα επικίνδυνο είδος homo-falakrus -κατά τον Δ. Σαββόπουλο- είναι ...ένας φαλάκρας απ’ έξω κι’ από μέσα... τον οποίον σινιστάται να αποφεύγεται.

Αμερικανός ψυχολόγος, μετά από μακρόχρονες έρευνες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ...όλα ξεκινάνε απ' το κεφάλι και ότι το φαλακρό κεφάλι έγινε δείγμα δύναμης και αρρενωπότητας!

Περισσότερα για τη φαλάκρα μπορείτε να διαβάσετε στο περί ...φαλάκρας εγκώμιον του atheofobos.

3 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Εδώ ταιριάζει το άσμα Άσε πια το μακρυμάλλη για χατήρι φαλακρού...

αθεόφοβος είπε...

Χαίρομαι όταν διαπιστώνω πως κείμενα σαν το φαλάκρας εγκώμιον έχουν γίνει διαχρονικά σαν την φαλάκρα μου!

phlou...flis είπε...

@ KitsoMitso & αθεόφοβε: γι αυτό φαλακροί -και εν δυνάμει φαλακροί- όλου του κόσμου ας ενωθούμε.

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...