Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Καλημέρα. τα νέα μου...

Τι γίνεστε @φίλοι μου και @συντρόφια; Το ξέρω χαθήκαμε, δηλαδή εγώ χάθηκα γιατί εσείς -και μη νομίζετε πως δε σας παρακολουθώ, το μάτι μου άγρυπνο σας διαβάζει αλλά να, βαρίεμαι να γράφω σχόλια. Εδώ δεν έχω χρόνο -και κυριολεχτώ- να ανεβάσω μια σειρά αναρτήσεις και φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες. Παραμένω στην μπλογκοπιάτσα, αλλά στην απέξω.

Έχω αρκετή δουλειά στο σχολείο -κυρίως ηλεκτρονική κι ας μη με πιστεύετε- οπότε όταν γυρνάω σπίτι δεν μου ...κάθεται καλά να ξανασχοληθώ με το διαδίκτυο. Διαβάζω φυσικά καναδυό εφημερίδες, παρακολουθώ το συγγραφικό σας έργο, βοηθάω τη φλούφλαινα στην κατ' οίκον εργασία της. Δε ξέρω αν σας τόχω πει, βγήκε στη σύνταξη με 30 χρόνια υπηρεσίας -όχι γήρατος και μην της το πείτε αν τύχει να τη συναντήσετε, ξέρετε θα πληγωθεί πολύ- και ασχολείτε με εργασία στο σπίτι, ξέρετε αυτό που λένε (σσσσσσ, μη μας ακούσει κανείς) μαύρο χρήμα. Σιγά τα ωά δηλαδή, ίσα ίσα να μην πλήξει -μαζί μου- και να περνά τον ελεύθερο χρόνο της δημιουργικά -λέμε τώρα μην αρχίσει την πιάτσα και μου κουβαλήσει και κανένα γκ...... -μα τι σας λέω τώρα.

Ας πούμε τα δικά μου νέα. Τελευταία έχω αυπνίες. Ναι το ξέρω, μεγάλωσα και είναι φυσιολογικό. Μα να ξυπνάω στις 4 ή 5 το πρωί και μετά να περιμένω να ξημερώσει... πάει πολύ. Αναπόφευκτο είναι πως το βράδυ νυστάζω νωρίς οπότε ξαπλώνω και νωρίς. Φυσικά το ωράριο ύπνου αθροιστικά είναι σταθερό αλλά τι να το κάνω. έχει απορρυθμιστεί το βιολογικό μου ρολόι -γνωρίζει κανείς σας έναν ειδικό γιατρό-ρολογά να μου το συντονίσει; Κάτι πρέπει να κάνω σύντομα με το θέμα αυτό γιατί δε φτάνει μεσημέρι και νιώθω να έχω διαβεί ολόκληρο 24ωρο. Να σήμερα, ξύπνησα 4.30 πμ, το πάλεψα μέχρι τις 5-5.15 και μοιραία σηκώθηκα. Έφτιαξα καφέ, πήρα το πρωινό μου και καιρού επιτρέποντος κάθησα και ετοίμασα δύο αναρτήσεις. Αυτήν που τώρα διαβάζετε -με τίτλο τα ...όψιμα προβλήματα ύπνου του phlou...flis- και μια δεύτερη με φωτογραφίες από το καλοκαιρινό μου ταξίδι στη Σκανδιναβία. Έτσι, σιγά σιγά ξημέρωσε -φυσικά ήλιος ...δεν υπάρχει καθόσον πυκνή η συννεφιά, φόρεσα και καλτσάκια στο σπίτι- σηκώθηκε και η φλούφλαινα "να σου φτιάξω καφεδάκι γλυκιέ μου" μου πετάει -πού τη βρίσκει την όρεξη πρωί πρωί για σιροπιαστά; '"Όχι, έχω πιεί εδώ και 3 ώρες" τις πετάω ενοχλημένος που αυτή κοιμόταν κι εγώ ήμουν ξύπνιος -δημιουργικά όμως ε;- και μου πετάει ένα ξερό "καλά, θα φτιάξω για μένα τότες. Πάντως αν θέλεις κάτι να σου ετοιμάσω, πες το μου ΤΩΡΑ, γιατί άμα κάτσω στην καρέκλα δε ξανασηκώνομαι". Τώρα τι της λες, μου λέτε; Ευτυχώς που δε μου ζήτησε να της ετοιμάσω εγώ τον καφέ -και φτιάχνω έναν ελληνικό, μούρλια- γιατί θα μας άκουγε η γειτονιά από τις φωνές.

Μα τις σας λέω τώρα, να ξεχάστηκα. Είναι που νιώθω ήδη νυσταγμένος και κουρασμένος κι ας είναι μόνο 10 η ώρα το πρωί. Εν πάσει περιπτώσηει θα πρέπει να εξετάσω το θέμα της αυπνίας μου. Τώρα σας αφήνω... πάω μέσα, με φώναξε η φλούφλαινια για δουλειές. Άντε, τσάο...

Α, να μη ξεχάσω. Έχω προγραμματίσει την επόμενη ανάρτηση με φωτογραφίες από τη Σκανδιναβία -με θέμα το Νερό- για τις 12 η ώρα. Ελπίζω πως το ρολόι του ΗΥ μου να πάει καλά, ή τέλος πάντων καλύτερα από το δικό μου.

11 σχόλια:

Manitari tou Bounou είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Μάλιστα, έτσι εξηγείται η σιωπή. Αγρανάπαυση λοιπόν διαδικτυακή.Ο υποφαινόμενος την έκανα σχεδόν πλήρως τον Αύγουστο, αλλά όχι όλο.

Προσωπικά παρά τις πολλές μου και πολλαπλές μου υποχρεώσεις αναρτήσεις κάνω κάθε 2-3 μέρες. Για να δούμε σήμερα θα βγει κάτι;

Καλό εκπαιδευτικό, πολιτικό και εκκλησιαστικό έτος, αλλά θα μου πεις που βλέπω το καλό... Ουδέν κακόν αμιγές καλού θα απαντούσα φίλε μου.

Gyro Gearloose είπε...

Σε καθένα μας αντιστοιχεί μια φλούφλαινα. Δεν μπορούμε χωρίς αυτές. Ή μήπως μπορούμε?

phlou...flis είπε...

@manitari: καιρό έχουμε να ανταμώσουμε διαδικτυακά. Για τις ευχές ευχαριστώ και αντεύχομαι. και οι ευχές ας μοιράζονται, τσάμπα είναι

@Gyro Gearloose: σε καλωσορίζω. βεβαίως και δεν μπορούμε

Side21 είπε...

Απ' ότι βλέπω ...
μπέρδεψες τη σειρά
στις δυο αναρτήσεις !!!
Τι κάνει η αϋπνία βλέπεις ...
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ ...
δεν κοιμάμαι πάνω από 4-5 ώρες ...
Περνάνε και τα έρημα τα χρόνια βλέπεις !!!

akrat είπε...

σε κόβω φορτσάτο...

καλόοοοοοο

Λιακαδα είπε...

και τωρα που προφανως τελειωσε η αγραναπαυση και η αποχη αποτο blogging και τα σχολια , ελπιζουμε να μην πεσεις σε.. χειμερια ναρκη!
Αν και σε βλεπω επανηλθες δριμυς, ..προς το παρον! :D
Kαλως σε λοιπον!

phlou...flis είπε...

@Side21: πράγματι, μπέρδεψα τα ...μπούτια μου

@akrat: χμ, να δούμε

@Λιακάδα: υπάρχει και αυτός ο φόβος

ρίτσα είπε...

αχ, δύσκολο πράγμα είναι ο ύπνος. και επήρεάζει τον ξύπνιο αφάνταστα. τι να σου συμβαίνει λες; μήπως έχεις έννοιες; αν νιώθεις να το χορταίνει καλά είναι, προλαβαίνεις να φτιάξεις και πρωινό της φλούφλαινας ;)

Liakada είπε...

Μην το διανοηθεις! :D

Phivos Nicolaides είπε...

Καλό σαββατοκυρίακο, εύχομαι!

phlou...flis είπε...

@ριτσα: σάμπως ξέρω κι εγώ τι μου συμβαίνει; Αν τύχει, το φτιάχνω που και που

@Liakada: ποιο απ' όλα;

@Phivos: αντεύχομαι

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...