Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Θηλυκά που …προκαλούν στη Λάρισα

Διαβάζω σε τοπική εφημερίδα για …τριάντα θηλυκά που ήρθαν στη Λάρισα και προκαλούν, μου διεγείρει το ενδιαφέρον: ωχ, πάλι σκέφτομαι, κάποιες ...Τζούλιες ξαναχτύπησαν. «'Εχασα την αυθεντική Τζούλια, θα πάω να δω αυτές», σκέφτηκα με την πρώτη. «Πρέπει να βρω ένα τρόπο να της το …πασάρω», η επόμενη σκέψη∙ φοβού τη φλούφλαινα και …παντόφλα φέρουσα! «Πάω κάπου να δω ζωντανά τον αγώνα ζωής και θανάτου της ΑΕΛάρας» της αμολάω και φεύγω.
Ντύνομαι, άρχισε να φυσάει το απόγευμα και φεύγω. Σε 8’ φτάνω, παρκάρω τη μοτοσικλέτα μου και …σεμνά και ταπεινά, εισέρχομαι στο χώρο όπου και οι …Τζούλιες. Νάτες, μπροστά μου. Η πρώτη εντύπωση είναι θετική∙προκλητικές, «καλοντυμένες», οι περισσότερες στα κόκκινα, σέξι, προσεγμένες στη λεπτομέρεια, «του κουτιού». Ανακαλύπτω πως …έχουν τα χρονάκια τους, μερικές «γεννήθηκαν» στα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά παραμένουν νέες, ακόμη και χωρίς φτιασίδια. Τις απολαμβάνω, τις φωτογραφίζω, δεν μου επιτρέπουν να τις αγγίξω αλλά τις γδύνω με τα μάτια. Είμαι έτοιμος να σας τις παρουσιάσω, μιας και δεν είμαι σίγουρος αν θα κατέβουν και Αθήνα ή όπου αλλού βρίσκεστε.

Ξέρω που πάει το μυαλό σας, πονηρούλες και πονηρούληδες. Ο γερομπισπίκης φλούφλης, θα σκέφτεστε, τρελάθηκε. Ή πως η φλούφλαινα …αγρίεψε. Λοιπόν, δεν πρόκειται ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο ούτε για κάποιο τρίτο. Δεν είναι γυναίκες, αλλά μοτοσικλέτες πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς, θηλυκές είναι! Πρόκειται για περίπου 30 δίκυκλα ή τρίκυκλα που συνθέτουν την 3η Έκθεση Κλασικής Μοτοσικλέτας και Vespas, της Λέσχης Κλασικής Μοτοσικλέτας και Vespas Λάρισας.

Κύριοι και κυρίες, απολαύστε τες...



Οι μοτοσικλέτες και βέσπες έχουν ηλικίες μεγαλύτερες από τους κατόχους τους ξεκινώντας από μοντέλα του 1939 μέχρι και το 1975. Αναφέρουμε ορισμένες μάρκες όπως BMW, ZUNDAPP, DKW, ARDIE, WANDERER, NSU, VICTORIA, SOLEX, και φυσικά VESPA, LAMBRETTA πολλές άλλες.


Αξίζει να πούμε ότι οι μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα αυτά κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά στην πόλη. Είναι μηχανές του …παρελθόντος χρόνου, μηχανές για όνειρα και ευχαρίστηση, όχι για άγχος και τρεχάματα!


Όπως πάντοτε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, υπάρχει και η superstar, έτσι κι εδώ. Τα βλέμματα και το χειροκρότημα απέσπασε η παρακάτω ...γκόμενα.

9 σχόλια:

ρίτσα είπε...

οι τζιήνη η πορτοκαλούα εν πολλά ωραία!!

το τσαρούχι δεν το σχολιάζω!

maxforeigner είπε...

Πολύ ωραία η παρουσίαση αγαπητέ Φλου, και... πονηρή... ! Αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι : ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΌ ΒΕΣΠΑ? χα χα χα

maxforeigner είπε...

(έφαγα ενα ... Ε, στο ΑΝΘΡΩΠΕ)

KitsosMitsos είπε...

Πού τα πέτυχες τα άτιμα μαζεμένα;

Ανώνυμος είπε...

τη δική σου μηχανή δε βλέπω πουθενά...

akrat είπε...

μμμμμ
μμμμ
μμμμ
γκομενάρες...

stalamatia είπε...

Ε ρε μέχρι και τα θηλυκά ξετρελαθήκαμε με τις γκόμενες. τσ τσ.
Εκείνη τη βέσπα την πορτοκαλί μπορεί να την κατάφερνα.

phlou...flis είπε...

@ρίτσα: να σου τη στείλω αν είναι

@Mike: είναι οι μέρες πονηρές και ...παρασύρθηκα

@Kitse: στο gaea

phlou...flis είπε...

@ανώνυμε: απέξω είναι παρκαρισμένη

@akrat: χμ, έτσι κι ετσι

@stalamatia: φοβερή η επιλογή σου

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...