Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

'Εκτακτη θερινή ανακοίνωση

Hi guys! How are you; Γκλου, γκλου, γκλου (= θόρυβος από την κατάποση Fredo caputsino με μπόλικα παγάκια, σε ξαπλώστρα, στο δωμάτιο με θέα και το aircondition στο full).
Όπως σας είχα προαναγγείλει σε διάγγελμά μου της 13ης Ιούλιου 2009, εγκατέλειψα τη Λάρισα, πήγα στην άλλη και τώρα, εδώ και τρεις μέρες την εγκατέλειψα και αυτήν και είμαι στην ...παράλλη. Ποιες είναι; Να σας τις γνωρίσω: αριστερά είναι η Πάρος και δεξιά είναι η … (όχι η Νάξος, κάτι πιο κοντινό).




Την ...παράλλη θα σας τη γνωρίσω οσονούπω. Ρωτήστε και την marianaonice, κάτι παραπάνω θα σας πει!
Θα μου πείτε μοιάζουν, σαν δίδυμες είναι αλλά όχι, είναι τελείως διαφορετικές. Τα αιγαιοπελαγίτικα νερά προτιμά η πρώτη, του Σαρωνικού η δεύτερη. Απλώς ντύνονται ομοιόμορφα, ή τους ντύνει ο ίδιος. Σήμερα, θα σας συστήσω (όσο δεν τη γνωρίζετε και σκέφτεστε προς τούτο) την Πάρο. Δείτε την κατ' αρχάς στη φωτογραφία∙ κούκλα δεν είναι; Φτου να μη μας ματιάσω.



Ξέρω, ξέρω, μόλις είδατε τη φωτογραφία μου με την Πάρο αγκαλιά, αρχίσατε τα κακεντρεχή σχόλια. Μη βλέπετε πόσο παρεξηγημένος είναι ο ...φλούφλης. Σύμφωνα με το λεξικό Μπαμπινιώτη, φλούφλης σημαίνει το μαμόθρεφτο, το βουτυρόπαιδο, άνθρωπος που μιλάει πολλά και δε λέει τίποτα, σπαστικιά φωνή, αδύνατο να βασιστείς επάνω του, κομψευόμενος, χωρίς να είναι αδερφή το ντύσιμο του έχει συνήθως κάτι το αδερφίστικο. Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, κλασικός τύπος φλούφλη ήταν ο Γκιωνάκης σε νεαρή ηλικία στις ταινίες του '60.




Αλλά το είδος ευδοκιμεί και σήμερα. Συγγενή λήμματα: λολοφιόγκος, λούλης, τσιχλιμπίχλης, λαλάκης, φλώρος και νέος αλλά και ωραίος.
Ο υποφαινομενος phlouflis -και ουχί φλούφλης- νέος, ωραίος αλλά και γοητευτικός, παρέα ...δυνατή και καλλίγραμμη είχε στην Πάρο. Σας την παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα (η φλούφλαινα αποκλείετε να διαβάσα την παρούσα, οπότε δεν ανησυχώ) αλλά σας παρακαλώ, μην το κάνουμε και θέμα!!


Κυρίες και κύριοι, η ώρα και η στιγμή που περιμένατε έφτασε. Το οδοιπορικό στην Πάρο, ολοκληρώθηκε, συνάμα και η σχετική ανάρτηση. Δε θα τη βρείτε στην παρούσα ηλεκτρονική δ/νση, αλλά στο έτερον σχετικόν περί διακοπών ιστολόγιόν μου- καθότι διαθέτωμεν και τοιούτον- με τίτλο Μακαρία η ..Ελλάς (κάντε κλικ) όπου θα αναρτηθεί και το 2ο μέρος, διότι μια ανάρτησις, διατηρεί το σοβαρόν της ύφος όταν εκδίδεται και αναρτάται εις δύο μέρη.

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος, η παρέα θα σας ανακοινώσει και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ναι, εψηφίσαμεν, δημοκρατικά όπως αρμόζει στις ημέρες μας, για την προτεινόμενη παραλία, για καλό φαγητό, για όμορφες γωνιές, για γενικές παρατηρήσεις. Enjoy your selves.

14 σχόλια:

Meropi είπε...

Καλά βάλθηκες να μας κάνεις να ζηλέψουμε??? Εμείς ξεροσταλιάζουμε μέσα στη ζέστη της Αθήνας κι εσύ βγάζεις φωτο αγκαλιά με την Πάρο????

phlou...flis είπε...

@Meropi: εμ εσύ εδώ ήσουνα τοσο καιρό; Κάτι για γάμους, κάτι ...πετάγματα. Κάπου θα πας δε μπορεί.
Εχω και κάτι για σένα, αργότερα γιατί βρίσκομαι σε ...διακοπές ακόμη!!!

Meropi είπε...

Γύρισα από το γάμο. Οι επόμενες διακοπές περί τις 20 Αυγούστου.
Enjoy yourself.

jf είπε...

Phlouflis, ομολογώ πως πέρασα υπέροχα μαζί σου. Ιδιαίτερα εκείνα τα αξέχαστα βράδυα με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
Εις το επανιδείν!

Σε φιλώ
Η Πάρος σου!
[Μην το μάθει η... Αντίπαρος]

stalamatia είπε...

Μάλιστα μάλιστα ,τι να πω και γω? Κούκλα η κούκλα χα χα χα .Τώρα είαι στην Αίγινα?
Καλά να περνάς .

akrat είπε...

άντε να περνάς ωραία μόρτη
την Αίγινα άστην για τον χειμώνα...
ΚΑΡΑΨΩΝΙΟ ΕΙΝΑΙ...

Phivos Nicolaides είπε...

Κρίμα στην τελευταία φωτογραφία που.. θόλωσε το μάτι σου!!

stalamatia είπε...

Xα χα χα Φοίβο τρέμανε και τα χέρια του!!!.

dyosmaraki είπε...

Τέλεια να περνάς...
Στη Πάρο και στη Νάξο τον αέρα μου ν΄αλλάξω....

habilis είπε...

Απ'οτι δείχνει η τελευταία φωτό ,το οδοιπορικό ήταν εξόχως ενδιαφέρον!

KitsosMitsos είπε...

Πάντα τέτοια...οδοιπορικά!

phlou...flis είπε...

@Meropi: θενκς

@jamanFou: ...δε θα σε ξεχάσω πότε ...πάρος

@stalamatia: θενκσ

phlou...flis είπε...

@akrat: καλή είναι και για καλοκαίρι

@phivos: με τέτοια ...σώματα απέναντί μου

@dyosmaraki: τον άλλαξα, ομολογώ

phlou...flis είπε...

@habilis: όντως

@Kitso: καλά να περάσεις κι εσύ

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...