Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Καλοκαιρινά δρώμενα

Αυτή η ανάρτηση είχε ετοιμαστεί πολύ πριν φύγω για διακοπές και σας την παρουσιάζω ...κονσερβοποιημένη. Βγάλτε την από την κατάψυξη, ξεπαγώστε την και ανοίξτε την. Σερβίρεται και κρύα, όχι πολύ κρύα.
Σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, το απόγευμα πήγα σ’ ένα εμπορικό κέντρο στη Λάρισα -αμέ, έχει και η Λάρισα εμπορικά κέντρα, δύο παρακαλώ και οσονούπω ετοιμάζονται και άλλα- για να παρακολουθήσω ένα ακροβατικό θέαμα καταδύσεων. Τους ακροβάτες Oliver show καταδύσεων από την Ελβετία. Ήταν προσφορά του εμπορικού κέντρου Pantheon plaza -κε Δ/ντα, πότε να περάσω να πληρωθώ για τη…διαφήμισης- για τους επισκέπτες του, για τέσσερεις μέρες επί τέσσερεις παραστάσεις.


Ήταν ένα θέαμα εντυπωσιακό. Μια μεταλλική στήλη-κολώνα ύψους 25 μ. με μια πισίνα στη βάση της, πέντε ακροβάτες-καταδύτες, με μία γυναικεία παρουσία, παρουσίασαν ένα show διάρκειας μισής περίπου ώρας με απίστευτες, συγχρονισμένες καταδύσεις, ατομικές και ομαδικές αλλά και ένα μικρό πρόγραμμα με αστείες βουτιές.


Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το θέαμα, αρκετή πιτσιρικαρία και ομολογώ πως ήταν εντυπωσιακό. Τράβηξα λίγες φωτογραφίες• οι περισσότερες διαγράφηκαν από τον υποφαινόμενο γιατί δεν …προλάβαινα να αποτυπώσω τον δύτη στον αέρα, ή ήταν θαμπές.


Τράβηξα και 2-3 βιντεάκια, αλλά κρατούσα τη ψηφιακή υπό γωνία 90ο οπότε, ή θα πρέπει εσείς να γυρίσετε πλάγια το κεφάλι να τα δείτε ή να γυρίσετε πλάγια την οθόνη σας!! Αν κανείς γνωρίζει αν διορθώνεται και πώς, παρακαλείται να με βοηθήσει.


Το κεφάλι ή η οθόνη ...πλαγιαστά



4 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Αρκετά ενδιαφέροντα, δρώμενα!

nickpet είπε...

κι εγώ που νόμιζα ότι ήσουνα εσύ....

akrat είπε...

πανέμορφα
εγώ δεν ντρέπομαι να το πω
αυτά τα τρομερά τα εντυπωσιακά τα έξω από τα όρια
ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

phlou...flis είπε...

@Phive: και η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει τα καλά της

@nickpet: χμ, κακίες

@akrat: παρομοίως

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...