Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Σχόλια επί προηγούμενης ανάρτησης ...άνευ περιεχομένου

Είναι Παρασκευή 15 Μαΐου, του Αγίου Αχίλλειου και η Λάρισα τιμά τον πολιούχο της. Μια καταλάβατε σωστά, είναι αργία για τη Λάρισα. Έχω ξυπνήσει από τις 03:30 (φυσικά μετά μεσονύκτια) γιατί δεν έχω ύπνο. ‘Η επειδή στις 06:15 πρέπει να βρίσκομαι στο σχολείο μου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις (Καλή τύχη παιδιάααααα).
Τι να κάνω μέχρι να ξημερώσει; Κάνω ένα ντους, πίνω ένα ποτήρι φρέσκο χυμό, τρώω τις φρυγανιές με το μέλι, ψήνω ένα ελληνικό (ή μήπως τούρκικο) καφέ και ...ανοίγω τον υπολογιστή να διαβάσω τα e-mail μου. 48 τον αριθμό από τα οποία 10 spam. Η τελευταία ανάρτησή στο κύριο blog μου έγινε στις 5 Μαΐου με θέμα ….Ουδέν νεώτερον· δλδ χωρίς θέμα. Εξέθετα τη βαριεστιμάρα μου -ένεκα η άνοιξις- και ω του παραδόξου θαύματος: δέχτηκα εννιά (9) σχόλια. Πρωτοφανές στα χρονικά των δημοσιεύσεών μου. Ρεκόρ, θα έλεγα. Αμέσως μετά άρχισαν να με πιάνουν τα τριόλια (αντί του ασεβούς …διαόλια) και ….ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκανε βρε πωπω (που λέει και το γνωστόν άσμα). Δηλαδή όταν δεν έχω θέμα είμαι αναγνωρίσιμος και η αναγνωσιμότητα του blog μου ανεβαίνει στα ύψη (καλά καλά, συγκρίνω τα …ύψη με βάση τα δικά μου νούμερα). Ενώ όταν «έχω» θέμα πέφτω στο ναδίρ, στα τάρταρα; Τα χαπάκια μουουου! Γιατρέ μου, μήπως όντως είμαι άρρωστος (καλά, όλοι οι άλλοι δεν μπορεί να είναι, άρα μάλλον εγώ); Ε όχι, αυτό δε θα το αντέξω. Και δεν μπορώ να αναγγείλω και την ηλεκτρονική αυτοκτονία μου. Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραμονεύει. Τι να κάνω, πέστε μου. Πέστε μουουου, πέστε μου, πέστε μουουου ειλικρινά (στίχοι από έτερον άσμα). Να μην ξανανεβάσω θέμα, είδηση, πληροφορία, σχόλια ή φωτογραφία;Δε θα το ανθέξω ο έρμος! Να ανεβάζω αναρτήσεις …άνευ περιεχομένου; Και ...πού να τις βρώ; Γιατρέ μου, τι να κάνω; Θέλω μιαν απάντηση εδώ και τώρα!

Ουφ, πέρασε κι η ώρα για να φύγω και απάντηση δε βρήκα. Θα πρέπει να το ξανασκεφτώ. Θα συγκαλέσω σε σύναξη το Οικογενειακό Συμβούλιο (τώρα που έκλεισε και η Βουλή), τη φλουφλο-οικογένειά μου για να συσκεφθούμε. Όχι ποιους να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές (αλήθεια, πότε ψηφίζουμε και γιατίιιι;), -σκασίλα μεγάλη που έχω- αλλά για να εξετάσουμε την περίπτωσή μου (ή και αυτή των αναγνωστών μου). Μην ανησυχείτε, θα σας ενημερώσω έγκαιρα, οσονούπω δλδ.

'Οπως διαπιστώνετε, η σχετική ανάρτηση ξεκίνησε να γράφεται την Παρασκευή, αλλά ...ολοκληρώνεται σήμερα. 'Οπερ, αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Τη βαριεστημάρα μου.


Θέλω επίσης να ενημερώσω τις χιλιάδες των αναγνωστών μου -όπως άλλωστε το έχετε ζητήσει- ότι έχει προγραμματιστεί η ανάρτησή μου με θέμα την ...απόδραση (όχι Παλαιοκώστα) στο Καρπενήσι. Θα ...κυκλοφορήσει τη Δευτέρα που μας έρχεται στο blog μου Μακαρία η Ελλάς. Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή!!!


ΥΓ. Α ναι, να μην το ξεχάσω. Πρέπει να σπάσουμε -να σπάσετε για την ακρίβεια- το ρεκόρ (των σχολίων). Βοηθείστε με καλοί μου άνθρωποι. Βοηθείστε εμένα τον ελεηνό και ταλαίπωρο άνθρωπο. 'Εχω οικογένεια να αναθρέψω! Σας περικαλώ πολύ!



κλεμμένη φωτογραφία από το blog Free Your Mind

11 σχόλια:

stalamatia είπε...

Εγιώ νομίζω βαρκέσε να γράψεις όϊ ότι ένεσιεις κάτι να πεις.Ειπες εν να βάλεις τζιαι φωτογραφίες που ακόμα να τις βάλεις.
Φιλούθκια.

jf είπε...

Ότι έχεις να ζήσεις οικογένεια, είναι αλήθεια. Έξι blogs έχεις να ...θρέψεις!!

Σοβαρέψου και κάτσε να γράψεις γιατί εμείναμεν ανενημέρωτοι τόσον καιρό...

VAD είπε...

Γράφε για το κέφι σου και τ'αλλα...και άντε τράβα Πλαταμώνα σήμερα,για την πρώτη βουτιά,εγώ θα την κάνω σε κανένα μήνα...

Unknown είπε...

μας κανεις να σε αγαπάμε, εστω κ με σπασμενο χερι....:)

nickpet είπε...

Δεν αρχίζεις να μετράς προβατάκια στον ύπνο σου μπας και αρχίσεις να ροχαλίζεις...

manitari tou bounou είπε...

Χμμμμ είπα να γράψω σχετικά για το οικογενειακό συμβούλιο, αλλά μετανόησα....

Πάντως σχόλιο σου πρόσφερα!!! χαχαχαχχαχαχα

Yannis Kapnidis είπε...

Πιστεύω ότι η προηγούμενη ανάρτηση μάζεψε περισσότερα σχόλια γιατί την άφησες εκεί και πολυκαίρισε! ...οπότε μην ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να αυτοκτονήσεις ηλεκτρονικά!

Όσο για τη βαριεστημάρα, μιλάς σ'εμένα τώρα, που όταν με πιάνει, δε με υποφέρει ούτε ο καναπές!

Την καλημέρα μου και καλή συνέχεια στην ξεκούραση!

akrat είπε...

και για λίγο καιρό ξαποσταίνει...

phlou...flis είπε...

@stalamatia: με κατάλαβες. Περίμενε στο ακουστικό.

@JamanFou: πεστο ψέματα

@Vad: αυτό κάνω

phlou...flis είπε...

@-: ανταποδίδω και περαστικά

@nickpet: έχω βάλει ευτόματο μετρητή

@manitari tou bounou: θενκσ

phlou...flis είπε...

@Hellenic Potion: θα το επαναλάβω. Κάνει καλό

@akrat: και ξανατραβά...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...