Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Εσείς ακόμη ν' αγοράσετε bluetooth;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και αμέσως μετά θα τρέξετε για ...bluetooth!




Το μήνυμα είναι σαφές: αν η ακτινοβολία των κινητών ψήνει ποπ κορν, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στον εγκέφαλό μας. Το βίντεο είδαν εκατομμύρια επισκέπτες στο ΥouΤube κι έφθασε σε πολλά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη της επικινδυνότητας των κινητών- ακόμη και οι πιο δύσπιστοι πείθονταν από την εικόνα του σπόρου που σκάει και ψήνεται. Μήπως ο φούρνος μικροκυμάτων δεν ζεσταίνει τα φαγητά χωρίς φωτιά και θερμαντικά στοιχεία;


Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι τα κινητά μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα, αλλά δεν ψήνουν ποπ κορν. Είναι ένα διαφημιστικό τρικ, ένας μύθος. (από τους πολλούς που χρησιμοποιούν εταιρείες προκειμένου να προωθήσουν προιόντα τους). Εμπνευστής της ιδέας είναι μια εταιρεία, η Cardo Systems, η οποία ήθελε να διαφημίσει με αυτόν τον τρόπο τα Βluetooth που εμπορεύεται. Και μάλλον τα κατάφερε, απ' ότι έδειξαν και οι πωλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ...τσιμπάμε!

1 σχόλιο:

ποντίκι είπε...

Αλήθεια, για αυτό εγώ δεν θα πάρω bluetooth... Γιατί πρόβατο δεν γίνομαι...
αυτό μας πείραξε τώρα...
Υπάρχουν τόσα που βλάπτουν και τα κάνουμε, ε λοιπόν όχι δεν θα πάρω bluetooth... έτσι από αντίδραση και μόνο... γιατί αν πάρω μπορεί να το φοράω και στην μηχανή και να οδηγάω και να μιλάω και τότε να φάω τα μούτρα μου σε καμία στροφή γιατί δεν θα έχω την προσοχή μου στο δρόμο και πάει λέγοντας..
μπρμπρμπρ

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...

Τούτη η δίψα δε σβήνει τούτη η μάχη δε παύει...